Mga Produkto

Peg200 Polyethylene Glycol 200

Mubo nga paghulagway:


Detalye sa Produkto

FAQ

Mga Tags sa Produkto

Peg200 Polyethylene Glycol 200

Peg-200:Mahimo kini gamiton ingon usa ka medium alang sa organikong kalangkuban ug usa ka heat carrier nga adunay labi ka taas nga mga kinahanglanon. Mahimo kini gamiton ingon usa ka humectant, usa ka solvent nga nagdugang dili organikong asin ug usa ka regulator sa viscosity sa adlaw-adlaw nga industriya sa kemikal. Gigamit isip softener ug antistatic agent sa industriya sa panapton; Gigamit isip wetting agent sa industriya sa papel ug industriya sa pestisidyo. Maayo kaayo nga lubricity, umog, pagkasabwag, adhesive, antistatic agents ug humok; Paggamit: Adlaw-adlaw nga mga kemikal: mga preserbatibo sa toothpaste, mga produkto sa kaugalingon nga pag-atiman; Paglimpyo sa industriya: lana nga lubricating alang sa pagproseso sa metal, paglimpiyo; Papermaking ug pagputos: mga adhesive plasticizer, softener, ug textile emulsifiers.
Ang polyethylene glycol ug polyethylene glycol fatty acid ester kaylap nga gigamit sa industriya sa mga kosmetiko ug industriya sa tambal. Ang polyethylene glycol adunay daghang maayo kaayo nga mga kabtangan, sama sa pagkatunaw sa tubig, dili dali-dali, kakurat sa lawas, kalumo, lubricity, wetting, kalumo ug makalipay nga aftertaste. Ang lainlaing mga tipik nga gibug-aton sa molekula sa polyethylene glycol mahimong mapili aron mausab ang viscosity, hygroscopicity ug microstructure sa mga produkto. Ang polyethylene glycol (Mr <2000) nga adunay gamay nga gibug-aton nga gibug-aton sa molekula angay alang sa mga wetting agents ug pagkamakanunayon nga mga regulator. Gigamit kini sa cream, lotion, toothpaste ug shave cream. Nalakip usab kini sa mga produkto sa buhok nga wala mahugasan, nga naghatag sa buhok usa ka filamentous luster. Ang polyethylene glycol (Mr> 2000) nga adunay taas nga gibug-aton sa molekula ang angay alang sa lipstick, deodorant stick, sabon, shave nga sabon, pundasyon ug kosmetiko. Lakip sa mga ahente sa pagpanglimpyo, gigamit usab ang polyethylene glycol ingon suspendido nga ahente ug nagpadako nga ahente. Sa industriya nga tambal, gigamit kini ingon matrix sa pahumot, emulsyon, pahumot, losyon ug supositoryo. Adunay komersiyal nga magamit nga polyethylene glycol (pananglitan polyethylene glycol, NF, Dow Chemical Co.) labi ka angay alang sa mga kosmetiko. Ang aplikasyon sa methoxypolyethylene glycol ug polypropylene glycol parehas sa polyethylene glycol.

Teknikal nga mga timailhan

Mga detalye

Panagway (25 ℃)

Colorandlustre

Ang Pt-Co

Hydroxylvalue

mgKOH / g

Molekular nga gibug-aton

Solidification point ℃

Sulud sa tubig (%)

Bili sa PH

1% Aqueous solution)

PEG-200

Wala’y kolor nga likido nga likido

≤20

510 ~ 623

180 ~ 220

-

≤0.5

5.0 ~ 7.0

Gipamulong: ang among kompanya naghatag usab lainlaing mga lahi sa mga produkto sa serye sa Carbopol.


  • Kaniadto:
  • Sunod:

  • Isulat ang imong mensahe dinhi ug ipadala kini kanamo